We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

3​.​1

by ORXATA

/
 • Digital Album
  Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

  Si t'agrada no dubtes en compartir les cançons tant com pugues, en les xarxes socials, imeils, ràdios, blogs, vídeos, raves, xarxes P2P, etc...
  CLICA A BUY NOW PER BAIXAR-TE'L DEBADES O FER UNA DONACIÓ, de vegades arribem al màxim de descarregues gratuïtes mensuals que permet Bandcamp, si no et deixa baixar-t'ho per 0€ i no t'abellix pagar torna a intentar-ho al mes següent.
  Purchasable with gift card

    name your price

  You own this

   

 • Full Digital Discography Full Digital Discography

  Get all 7 ORXATA releases available on Bandcamp and save 60%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of 3.1, 3.0, Mixtape 3.0, 2.0, 2.0 beta 2, 2.0 beta 1, and 1.0. , and , .

  Purchasable with gift card

    €5.20 EUR or more (60% OFF)

  You own this

   

 • Sents nosatàlgia? Encara pots aconseguir la nostra roba ací!

1.
Hi Ha Los 02:41
HI HA LOS hi ha los que creuen que s'acabà la transició hi ha los que tenen objectius, mitjans, aliances i discursos hi ha los que maten la mort hi ha los que sumen sense baixar-se els pantalons hi ha los que s'autogestionen hi ha los que s'autosuggestionen los que diuen lo que veuen, los que veuen lo que diuen hi ha los que no tenen vergonya ni la coneixen hi ha los que es divideixen hi ha los que es multipliquen hi ha los que ballen sobre el cor de la bèstia hi ha los que pensen en l'autodefensa hi ha los que troben que la identitat rígida los fa previsibles hi ha los que ataquen HI HA LOS hi ha los que no tenen vergonya ni la coneixen hi ha los que es divideixen hi ha los que es multipliquen hi ha los que ballen sobre el cor de la bèstia hi ha los que alliberen, difonen i creen hi ha los desocupats i los que ocupen hi ha los que creen espais i temps propis hi ha los que travessen el desert hi ha los que pensen en l'autodefensa hi ha los que troben que la identitat rígida los fa previsibles hi ha los que ataquen hi ha los que no tenen vergonya ni la coneixen hi ha los que es divideixen hi ha los que es multipliquen hi ha los que ballen sobre el cor de la bèstia hi ha los que Ovidi diria ''mare tape'm que tinc fred'' hi ha los que van de la protesta al contrapoder hi ha los que ballen sobre el cor de la bèstia HI HA LOS
2.
Kanpoan uso, etxean otxo! Contra els de dalt amplificant qualitat de vida lo que n’hi ha juga energia compartida Neurones espill aizkolaris del codi obert fisibles a ferir impressores 3D Hac te te pe esa dos punts barra barra Primera Internacional del Hacklab El hacker no baixa al poble el hacker és poble ell mateix el hacker és el mateix poble! Com el P2P COLP A COLP Com el Harry Tuttle COLP A COLP Com el Genovés COLP A COLP Resiliència a València a dolor! Gabon dener, industri iraultza berrian atomoak bitak dire pottokak, pottak, baitak emanen dazkizut pilota, pikua, haria, ardi gasna emanen datzut zizpak dotorezia gure buruei emanen diogu El hacker no baixa al poble el hacker és poble ell mateix el hacker és el mateix poble! Com el P2P COLP A COLP Com el Harry Tuttle COLP A COLP Com el Genovés COLP A COLP Resiliència a València a dolor! Som ment eixam procomú, Elinor 4chan xarxarquia al dau 200 rojos, qui vol blaus? Telecos des de baix Guifinet veïnal lliure, oberta i neutral inalàmbrica internodal BitCoin de manró qui l'espera al bot es fot canonades i cables val i quinze i lo altre RaspBerry Pi criptografia de badana Arduino de vaqueta drons fregant corda El hacker no baixa al poble el hacker és poble ell mateix el hacker és el mateix poble! Com el P2P COLP A COLP Com el Harry Tuttle COLP A COLP Com el Genovés COLP A COLP Resiliència a València a dolor!
3.
Suc de pera al paladar cru poc a poc que aixina no puc empeltant-se, ploguent-se damunt cau el dubte, coito ergo sum Frutillita kenda, agility fusta! Tu i jo, açò, ací i allà, implementant! Tu i jo, i ella, així i aixà, orgonejant! Tu i jo, nèctar imperial mangai iku, tsunami d’orgasmes gel en flames Mort xiquita, orgó a ful com bonobos, big bang al Short Bus fon iglús de tabús a l’anus ambrosia, bacores amb gust Sasha entra pâ casa, està el cèrvol de la safor Tu i jo, açò, ací i allà, implementant! Tu i jo, i ella, així i aixà, orgonejant! Tu i jo, nèctar imperial mangai iku, tsunami d’orgasmes gel en flames Cova Foradà glopejant fílies i bions sobre els pits de la SexPol gotes de suor el Penyal d’Ifach descarrega les tensions qui té mal el cap és que igual té mal el cos Endorfines, plaer robust renovables, respiració en curs va de cine, açò me trau fum ai que em trenque, bo pa la salut Tremolor, mos al coixí, tusc contraccions, dilatacions, uf he entrat net i he eixit brut expandint, el dia es fa curt Wilhelm entra pâ casa, està el cèrvol de la safor Tu i jo, açò, ací i allà, implementant! Tu i jo, i ella, així i aixà, orgonejant! Tu i jo, nèctar imperial mangai iku, tsunami d’orgasmes gel en flames

about

El 3.1 enceta la sèrie de maxis de l'era 3.0. Està format per 3 cançons, una inèdita, una remescla del 3.0 [per SoniyeMuzick] i una versió del 3.0 [per 121dB].

credits

released June 20, 2013

Masteritzat a Catmastering de Manresa durant juny de 2013 per Juanjo Muñoz.

license

tags

about

ORXATA Valencia, Spain

Som un col·lectiu musical nascut a València, cultura lliure i compartida des de 2003!
We are a musical collective from València, free & P2P culture since 2003!

contact / help

Contact ORXATA

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account