We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

3​.​0

by ORXATA

/
 • Digital Album
  Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

  El disc està format per 10 cançons que pots escoltar i descarregar-te, a més, quan et baixes el disc descobriràs 3 cançons extra!
  Si t'agrada no dubtes en compartir les cançons tant com pugues, en les xarxes socials, imeils, ràdios, blogs, vídeos, raves, xarxes P2P, etc...
  CLICA A BUY NOW PER BAIXAR-TE'L DEBADES O FER UNA DONACIÓ, de vegades arribem al màxim de descarregues gratuïtes mensuals que permet Bandcamp, si no et deixa baixar-t'ho per 0€ i no t'abellix pagar torna a intentar-ho al mes següent.
  Purchasable with gift card

    name your price

  You own this

   

 • Full Digital Discography Full Digital Discography

  Get all 7 ORXATA releases available on Bandcamp and save 60%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of 3.1, 3.0, Mixtape 3.0, 2.0, 2.0 beta 2, 2.0 beta 1, and 1.0. , and , .

  Purchasable with gift card

    €5.20 EUR or more (60% OFF)

  You own this

   

 • Sents nosatàlgia? Encara pots aconseguir la nostra roba ací!

1.
La mare i les carmanyoles ai, que de casa vindrem encâ no me n’he anat i ja vull tornar i de fora te traurem video-xats amb els ulls entelats ai, que de casa vindrem marxaré, aprendré i tornaré a fer algo això m'ha tocat la fibra! Vida low cost d’un somni europeu caigut valentziar iheslariak etxera! Aspra Diàspora Tornar per guanyar, fem foc o fugim al bosc fem-los fora ja per dignitat! Aspra Diàspora Maleta, carrera, màster i un bitllet d'anada ai, que de casa vindrem diumenges de resaca i Euromed i de fora te traurem farta de l'Erasmus permanent ai, que de casa vindrem el meu destí és el meu origen això m'ha tocat la fibra! La nostra història és l'amnèsia el futur és a casa defensa bel·ligerant pòlvora, nyaf i metralla el Montgó ens espera que hi ha roba estesa! Vida low cost d’un somni europeu caigut valentziar iheslariak etxera! Aspra Diàspora Tornar per guanyar, fem foc o fugim al bosc fem-los fora ja per dignitat! Aspra Diàspora
2.
Ho Podem Tot 03:09
Sense casa Sense feina Sense pasta Sense por! Jo estic per tu, tu estàs per mi nàixer pâ morir és l'única certesa si cau el futur, inventem present el nostre present i la seua potència a cada moment, tota l'eternitat la llibertat me la done jo amb els meus Omplim la vida de vida un cos que vibra juntes no tenim por! Mor, naix dia a dia fluint armades juntes ho podem tot! No sabem el com, qui ni quan o l'on it can flow, it can crash, és la pulsió vital fites, errors, foc en els motors El taxista ful, el nagual Don Juan la incertesa no se pon, és el sol de mitjanit el regal del temps que ens ha tocat viure Omplim la vida de vida un cos que vibra juntes no tenim por! Mor, naix dia a dia fluint armades juntes ho podem tot! Els diners són fe, són la por a la incertesa por als carrers, a la mort, al càncer, a la sida, por a la feina, por a la por i al papiloma por als diners, a la crisi, por al clima hic haec hoc d´una vida que cal viure corre riscos, corre lluny, corre Forrest corre! Omplim la vida de vida un cos que vibra juntes no tenim por! Mor, naix dia a dia fluint armades juntes ho podem tot! "Patricia té demà 2 exàmens però soles es presentarà a un perquè l'altre és d'anglés i està en contra del plurilingüisme i l'ensenyament de llengües que manifesta Margarida Cambra. És per eixe motiu no perquè no tinga ni puta idea d'anglés. Soles sap dir: New york Herald Tribune! New york Herald Tribune! per Primado Reig (simulant el final de l'escapada) com si estiguera en una pel·lícula de Godard."
3.
Colp a Colp 03:40
Kanpoan uso, etxean otxo! Contra els de dalt amplificant qualitat de vida lo que n’hi ha juga energia compartida Neurones espill aizkolaris del codi obert fisibles a ferir impressores 3D Hac te te pe esa dos punts barra barra Primera Internacional del Hacklab El hacker no baixa al poble el hacker és poble ell mateix el hacker és el mateix poble! Com el P2P COLP A COLP Com el Harry Tuttle COLP A COLP Com el Genovés COLP A COLP Resiliència a València a dolor! Gabon dener, industri iraultza berrian atomoak bitak dire pottokak, pottak, baitak emanen dazkizut pilota, pikua, haria, ardi gasna emanen datzut zizpak dotorezia gure buruei emanen diogu El hacker no baixa al poble el hacker és poble ell mateix el hacker és el mateix poble! Com el P2P COLP A COLP Com el Harry Tuttle COLP A COLP Com el Genovés COLP A COLP Resiliència a València a dolor! Som ment eixam procomú, Elinor 4chan xarxarquia al dau 200 rojos, qui vol blaus? Telecos des de baix Guifinet veïnal lliure, oberta i neutral inalàmbrica internodal BitCoin de manró qui l'espera al bot es fot canonades i cables val i quinze i lo altre RaspBerry Pi criptografia de badana Arduino de vaqueta drons fregant corda El hacker no baixa al poble el hacker és poble ell mateix el hacker és el mateix poble! Com el P2P COLP A COLP Com el Harry Tuttle COLP A COLP Com el Genovés COLP A COLP Resiliència a València a dolor!
4.
Orgasme 03:45
Suc de pera al paladar cru poc a poc que aixina no puc empeltant-se, ploguent-se damunt cau el dubte, coito ergo sum Frutillita kenda, agility fusta! Tu i jo, açò, ací i allà, implementant! Tu i jo, i ella, així i aixà, orgonejant! Tu i jo, nèctar imperial mangai iku, tsunami d’orgasmes gel en flames Mort xiquita, orgó a ful com bonobos, big bang al Short Bus fon iglús de tabús a l’anus ambrosia, bacores amb gust Sasha entra pâ casa, està el cèrvol de la safor Tu i jo, açò, ací i allà, implementant! Tu i jo, i ella, així i aixà, orgonejant! Tu i jo, nèctar imperial mangai iku, tsunami d’orgasmes gel en flames Cova Foradà glopejant fílies i bions sobre els pits de la SexPol gotes de suor el Penyal d’Ifach descarrega les tensions qui té mal el cap és que igual té mal el cos Endorfines, plaer robust renovables, respiració en curs va de cine, açò me trau fum ai que em trenque, bo pa la salut Tremolor, mos al coixí, tusc contraccions, dilatacions, uf he entrat net i he eixit brut expandint, el dia es fa curt Wilhelm entra pâ casa, està el cèrvol de la safor Tu i jo, açò, ací i allà, implementant! Tu i jo, i ella, així i aixà, orgonejant! Tu i jo, nèctar imperial mangai iku, tsunami d’orgasmes gel en flames
5.
Coopera 04:11
És la força de les coses, és la força del treball és la força de les coses, és la força del treball és la força del treball de les mútues i les granges dels tallers i els forns de pa, dels tallers i els forns de pa Una economia fora del circuit del capital una economia fora del circuit del capital del circuit del capital és on es materialitza democràcia radical, democràcia radical Competir és un luxe que només pot permetre’s l’1% Coopera! I gaudim del nostre temps, compartint tots un espai i gaudim del nostre temps, compartint tots un espai compartint tots un espai, reinventem-nos el consum sa, millor i més barat; sa, millor i més barat Reviscola l’esperança, refundem la dignitat reviscola l’esperança, refundem la dignitat refundem la dignitat, ateneus, cooperatives pobles autogestionats, pobles autogestionats, Competir és un luxe que només pot permetre’s l’1% Coopera! Reapropiem-nos de la vida al treball cooperatiu reapropiem-nos de la vida al treball cooperatiu al treball cooperatiu en salut i en energia i a un ensenyament actiu, a un ensenyament actiu Estenent el suport mutu, un ariet col·lectiu estenent el suport mutu, un ariet col·lectiu un ariet col·lectiu, premi del poble p'al poble un cavall de troia-alfil, un cavall de troia-alfil Competir és un luxe que només pot permetre’s l’1% Coopera!
6.
Parlament de gel a un punt calent rebentant cassoles a Kópavogur pluja de cendres a destall subministres de metall als ministres de l'excés Víkings a l'abordatge amb leaks al Glitnir rorqual és un cetaci, banca hostatge króna kachina hopi sobre un cavall salvatge autòcton amb pas propi Gèisers polítics a Reykjavík la saga continua fins La Perla, Sol, Tahrir, Syntagma no és softporn bullirà la mar de Ceuta a Hebron Viatge al centre de la terra fent-ho a la nostra manera aurores boreals a l'Albufera bon auguri, puja el mercuri Àrtica Atlàntida a la placa atlàntica ínsula mítica ni ínfula ni pàmfila Ítaca sense Odisseu, winkel-tripel màgica wikidemocràcia geològica Abatint governs com allaus del Kilimanjaro acampades über alles -#claroclaro- glaceres rúniques, diluvi de lava, cal implementar-ho un misto a la Paulista i Pompeia al Vesuvi Jove mare forta de cova negra i blanques dunes I.M.M.I. premsa lliure, que tô cristo l'emule plàncton a l'hivern entre el Laki i el Thjórsá no és temps de plorar a Última Thule Aneu a prendre per l'Eyjafjallajökull anem a aprendre de l'Eyjafjallajökull Tunguraua, Kick'em Jenny, Paedku erupcions, barricades, gassos i fum Revoltes preferents, liquidació extra des de les aules de Xile a les de Mont-real del capitoli de Wisconsin a Sierra Maestra mumble d'ecce homos mundial Abatint governs com allaus del Kilimanjaro acampades Über alles -#claroclaro- glaceres rúniques diluvi de lava, cal implementar-ho un misto a la Paulista i Pompeia al Vesuvi Jove mare forta de cova negra i blanques dunes I.M.M.I. premsa lliure, que tô cristo l'emule plàncton a l'hivern entre el Laki i el Thjórsá no és temps de plorar a Última Thule Aneu a prendre per l'Eyjafjallajökull anem a aprendre de l'Eyjafjallajökull Tunguraua, Kick'em Jenny, Paedku erupcions, atacs DDoS, gassos i fum Aneu a prendre per l'Eyjafjallajökull anem a aprendre de l'Eyjafjallajökull Tunguraua, Kick'em Jenny, Paedku erupcions, sabotatges, gassos i fum Aneu a prendre per l'Eyjafjallajökull anem a aprendre de l'Eyjafjallajökull Tunguraua, Kick'em Jenny, Paedku erupcions, barricades, gassos i fum
7.
La Folia 03:45
Unes flors recent collides les parets de color crema el cunyat llig el diari la major un vestit marsella Poc a poc la prole aplega amb pistatxos, la folia entra i tanca la finestra sona el túrmix a la cuina Quan tens la mort als ulls i l'amor al cor la família entra en xoc, compartint per l’humor i el sentir a Kynodontas, el telèfon és la sal Ja fa olor i anem a taula trau mussaka gratinada i destapa un vi negre posa’m poc que me marege Treu les postres i el cafè pastes a la sobretaula repassem la situació el iaio ix a pegar una volta Glòria i Mar toquen de Shenzhen diuen que al final l’adopten ara que els han fet un ERO... a la taula es fa el silenci Quan tens la mort als ulls i l'amor al cor la família entra en xoc, compartint per l’humor i el sentir a Kynodontas, el telèfon és la sal I la iaia tremolosa parla amb un nyuc a la gola hui vos he juntat pâ dir-vos que el banc es queda la casa Estos murs són tota ta vida i eixa xusma no va en broma parlarem amb la plataforma tot el barri et vol de veïna La madera toca el timbre diuen que es tracta del iaio n’ha mort set a la sucursal amb l’escopeta i s’ha volat el cap Quan tens la mort als ulls i l'amor al cor la família entra en xoc, compartint per l’humor i el sentir a Kynodontas, el telèfon és la sal Quan tens la mort als ulls i l'amor al cor la família entra en xoc, compartint per l’humor i el sentir a Kynodontas, zombi és una flor
8.
Satèl·lits 03:42
Na linha do equador, no vulcão Cayambe geoestacionário Simón Bolivar de Venezuela para China para o Equador radiaçao eletromagnética atravessa a glândula pituitaria a nanosonda girou, atravessou a nuvem poeira sintética, movida a holografia sincronizada com o coração da galáxia ela não cai na armadilha de grafeno intercepta o código morse e traduz em batuque elétrico 1000 palavras por minuto no ritmo da cumbia satelital MSST digital i dissident radioaficionats xamans cúmbia plus satel·lital Bao Jingyan va alliberant una ristra de backups astrología artificial lluna plena prenatal Pesca al Bolinha en el cel un peixet mapejant l’Amazònia GNU, rotllo hindú expropiant latifundis estelars MSST globus d'heli a 20.000 peus atles ben sincronitzats ritus a un estany d'estany Compila codi C++ nit i silici d’hivern armen antenes low-fi hardware lliure i açaí Pesca al Bolinha en el cel un peixet mapejant l’Amazònia GNU, rotllo hindú expropiant latifundis estelars RàdioTereskova Zhugderdemidiyn Gurragcha femto satèl·lit, pinga! Tango Down tecnosanteria de la matemàtica i la vida! MSST Wú jūn Wú jūn Wú jūn ieeee! ruidocràcia, bits i volts volen sobre l'ecuador Taikonautes orbitant nàufrags al Punt de Lagrange Bogotà '76 Daisy Daisy i HAL 9000 Pesca al Bolinha en el cel un peixet mapejant l’Amazònia GNU, rotllo hindú expropiant latifundis estelars Extra terrestrial relays matxetâes dels Sense-Satèl·lit uns iogurts de la URSS expropiant latifundis estelars
9.
Com Manute Bol sense nostàlgia d'una Arcàdia a Gondokoro armàrem al nostre poble la felicitat fou acabar amb les fàbriques torres de Babel de cafeïna i sucre Foradant la nit de l'espai-temps érem 15.000 lúmens teories filles de la pràctica, estratègia i tàctica la nostra idea no era estàtica proteccionisme trocà en ajuda mútua La caritat en camaraderia amorosa, solidaritat eròtica el respecte en responsabilitat, poder en pacte governant-se a un mateix mentre per assaig i error anàvem cap a avant sempre Vaga Mundial Indefinida Un sol negre a lo Sun Ra digué que lo real no era lo possible que no fórem esclaus, no anàrem a les seues guerres no havíem nascut per morir, irreductibles neoludites a platges verges banyant-se en pronoms febles postpostfordistes, -nos -ens 'ns Assemblees, consells obrers, comités de coordinació entràrem en contradicció, la idea era l'acció fórem utopía realitzâ, esquirols acorralats suplicaven en va guanyàrem de golejâ, férem bèng! Ne trevaillez jamais! Selfactines a Alcoi, guillotines al coll sense frens i sense clàxon, alunitzant-los pa els qui tenien més propietats que l'aloe vera capitans del Köpenick en cada barri el temps era nostre, illa i trinxera Vaga Mundial Indefinida Herois piròfits, els de baix contra els de dalt desplaçàrem l'eix del vertical com Tatay al Cabanyal Arbeit Match Kapital, i el capital no contempla lo elemental ara la vaga és total, sostinguda i radical Corroent fronteres com un esquimal del coure les borses foren assaltades, destruïdes saquejàrem els supermercats hol·logrames de jodidos druïdes, vaga humana sense quimera Ja no érem el que havíem de ser ni ho seríem de cap manera, quotidianament preníem les formes de l'aigua, fou la seua pitjor distopia no es pot controlar allò que canvia
10.
La dansa del vetlatori
 la dansa del vetlatori vinga totes a ballar
 que és dansa que sempre es dansa
 quan es mor algun albat la dansa del vetlatori Al vetlatori acudixen
 i al vetlatori acudixen el veïnat i parents
 que no ha aplegat a païr aquella pobra albaeta i al vetlatori acudixen Al poble desesperat i al poble desesperat
 se li ha mort la Innocència que els han arrancat del cor ha pres veu en esta guerra el poble desesperat Esta nit estem d'albat 
i esta nit estem d'albat n'és albà la meua xiqueta i els jòvens estan dansant
 nosaltres estem dolent i per dins estem mutant la vida paga la pena!

about

Gravat entre l'Estudi Aureus de Reykjavík i Millenia de València, octubre de 2012.
Mesclat als Estudis Ground, Cornellà del Terri, novembre de 2012.
Masteritzat a Catmastering, Manresa, desembre de 2012.

credits

released December 12, 2012

Jaume Figueres: gravació i mescla [temes 1-10]
Ainsley Adams: gravació i mescla [temes 11, 12 i 13]
Juanjo Muñoz: màster

Diana De La Torre: veu
Jordi Palau: veu
Natxo Jiménez: trompeta
Andreu Sepúlveda: ajudant de gravació
Jaume Guerra: baix
Carles "Biano" Soler: programació

Carles Belda: veu i acordió [a 3 i 5]
Pep Gimeno Botifarra: veu [a 10]
Xabi Arakama: trikitixa [a 2]
Jordi Sanz: bandúrria, llaüt i guitarró [a 1, 7 i 9]
Marc Sempere: veu [a 2]
Dani Katanga: balafon i marímbula [a 4 i 7]
David Martínez "Vina": timbals, caixa i gong [a 9]
Maria Ribera: veu [a 2]
Amparito Freud: veu [a 5]
Patrick Drome: veu [a 8]

Samples de Colp a Colp gravats al carrer de pilota de Vinalesa el 27 d'octubre de 2012, a la partida de Vinalesa vs. Ontinyent.

license

tags

about

ORXATA Valencia, Spain

Som un col·lectiu musical nascut a València, cultura lliure i compartida des de 2003!
We are a musical collective from València, free & P2P culture since 2003!

contact / help

Contact ORXATA

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account